– Design af hjemmesider i WordPress

Kunderne siger …. om samarbejdet og resultatet af samarbejdet

Hjemmeside til psykolog i Fakse

Citater fra Psykolog Janne Dolma

“Det var virkelig svært at forestille sig et endeligt produkt, og jeg tror jeg have opgivet hele processen, hvis ikke det havde været for din vedholdenhed, der tålmodigt fik arbejdet mig hen mod et produkt og et design, der holdt! Så tak for det! “

” … det slog mig, at alle dine designs er meget forskellige! Hvilket jo er en styrke, når man skal lave hjemmesider til alle. Men kræver også at du har en god visuel forestillingsevne og en god fornemmelse for, hvad folk vil have.”

“WordPress er overraskende let at bruge – var lidt bekymret for det, men det er altså let! :-)”

“Folk omtaler både hjemmesiden og visitkortene positivt, og jeg selv er også glad for begge.
Jeg vil gerne anbefale dig!”

Her kan du se hvad jeg har lavet til psykolog Janne Dolma

Besøg desuden www.jannedolma.dk


Hjemmeside til psykolog i København

Citater fra Psykolog Dennis Albrethsen

Det var essentielt for mig at finde en webdesigner, som forstod vigtigheden af at udtrykke og styrke mit firmas profil igennem mit hjemmesidedesign. Jeg er meget afhængig af at have en optimalt velfungerende hjemmeside – en side der gør, at jeg skiller mig ud fra mine konkurrenter og samtidig fortæller den rigtige ‘historie’ om, hvem jeg er og hvad jeg kan.”

Samarbejdet har været perfekt – med dialog, sparring og feedback. Arbejdet blev udført virkelig professionelt, og slutproduktet er yderst tilfredsstillende.”

Se hvad jeg har lavet for Dennis Albrethsen her

Besøg desuden websitet : www.dennisalbrethsen.dk


Hjemmeside til scenograf og billedkunstner

Citat fra scenograf og billedkunstner Gøje Rostrup

“Tusind tak for din tålmodighed og pædagogiske sans i en lang og sej proces!!!!!!

Jeg er super glad for siden og glæder mig til at vise den frem!!!!

Den har været længe undervejs, men jeg er glad for, at du undervejs havde tålmodighed til alle mine små justeringer. “
 
“Vores kommunikation med mails frem og tilbage og dine små gode undervisningsfilm har fungeret smadder godt og jeg er tryg ved, at jeg har dem liggende, hvis jeg skulle blive i tvivl om hvordan det nu var jeg skulle gøre ved det ene eller det andet i fremtiden, når jeg selv skal opdatere siden med nye billeder og oplysninger. “

 

Se hvad jeg har lavet for Gøje Rostrup

Besøg desuden www.gojerostrup.dk


Hjemmeside til Smertelinjen

Citat fra Lars Bye Møller, Næstformand i Smertelinjen

Jeg kendte Lars i forvejen fra hans undervisning i WordPress på FOF og vidste derfor, at han er god til at formidle det tekniske indhold på en måde der til at forstå.

Da vores forening stod for at skulle opgradere sin daværende hjemmeside, var det således naturligt at tage fat i Lars. Alligevel var vi meget i tvivl, om vi skulle beholde vores forhåndværende CMS-system eller overgå til WordPress. Efter en god snak med Lars, hvor han gav sig god tid til at forklare de forskellige muligheder med WordPress, besluttede vi os for at bruge dette system og lade Lars lave vores hjemmeside.

Første skridt i udarbejdelsen af hjemmesiden var, at Lars bad os gøre nogle overvejelser omkring funktioner og udseende. Dernæst foregik dialogen primært via e-mail og små videoer, hvor Lars viste, forklarede og kom med forskellige forslag til hjemmesidens udseende og funktioner, og vi svarede. Denne model fungerer godt; Først og fremmest havde vi mulighed for at gøre det i vores tempo og passe feedbacken ind på det tidspunkt, der var bedst for os. Desuden havde vi mulighed for at gennemse Lars’ forslag flere gange og opdage ting vi ellers ikke ville have opdaget, samt tænke os om, inden vi kom med feedback.

Sammenlagt synes vi, at vi har fået en langt mere iøjnefaldene og brugervenlig hjemmeside gennem en god proces til en fornuftig pris.

Tak for det gode samarbejde Lars.”

 

Se hvad jeg har lavet for Smertelinjen her

Besøg desuden www.smertelinjen.dk


Hjemmeside til WinCo

Citat fra Marketingchef Stefan Winding-Lauesen

“For mig er det vigtigste ved produktion af en hjemmeside et flot design og en god funktionalitet. Teknikken bagved interesserer mig mindre – det skal bare virke.

Derfor har jeg været glad for at udgangspunktet for min hjemmeside var designet, og Lars viden om både webdesign, WordPress og undervisning har været perfekt.

Bortset fra en enkelt telefonsamtale, har dialogen om produktion af min hjemmeside foregået vha. mails og nogle gode instruktions videoer. Nu kan jeg selv vedligeholde min hjemmeside med tekstændringer og nye billeder.

Jeg har været meget glad for samarbejdet.”

Se hvad jeg har lavet for Stefan Winding-Lauesen her

Besøg desuden www.winco.dk


Hjemmeside til billedkunstner

Citater fra kunstner Pernille Helleskov Pedersen

“Designet af min hjemmeside ser rigtig flot ud og passer fint med det, jeg havde forestillet mig.”

“Du har været god til at hjælpe mig, når jeg ikke selv har kunnet forstå sammenhængen – og jeg er glad for, at du hele vejen er kommet med din ærlige mening, når jeg har været i tvivl.”

“Tusind tak for dit kompetente arbejde og for et behageligt forløb. Det har været alletiders og meget lærerigt for mig. Jeg vil anbefale dig, når jeg møder andre, der skal have lavet hjemmeside.”

Se hvad jeg har lavet for Pernille Helleskov Pedersen her

Besøg desuden www.phelleskovp.dk


Hjemmeside til psykolog på Østerbro

Citater fra Psykolog Ulla Burmeister

”Jeg har forrygende travlt og har en venteliste! Så det er jo godt. Rigtig mange af dem roser min hjemmeside!, så tak til dig endnu engang!”

”… jeg er en meget tilfreds kunde!! ….. Stort set alle dem der henvender sig via hjemmesiden og det er nok 60 % efterhånden, roser den, siger den ser professionel ud! Så det burde ikke være et problem for dig at få mere at lave! ”

”Der er stort set ingen psykologer jeg har kontakt til, der får så mange henvendelser som jeg! Det er da ret fantastisk! Jeg kunne næsten ansætte en medarbejder!!”

Her kan du se hvad jeg har lavet til Ulla Burmeister

Besøg desuden www.ullaburmeister.dk


Hjemmeside til psykolog i Hillerød

Citater fra Psykolog Torben Jager Petersen

“Jeg har fra start været imponeret af, hvor hurtigt og professionelt du arbejder. Det har været mig, der har været flaskehalsen i processen.”

“Jeg oplevede det som en meget interaktiv proces, hvor mine tanker og mit materiale var udgangspunkt for din kreativitet, og hvor din faglighed og erfaring spillede tilbage til mig og hurtigt fik det til at lande i et vældig godt resultat.”

“Jeg har kun fået rosende kommentarer fra dem, der har set det endelige websitet.”

Her kan du se hvad jeg har lavet til Torben Jager Petersen

Besøg desuden websitet www.sovnogstress.dk


Hjemmeside til afspændingspædagog i København

Citater fra Psykomotorisk terapeut Sisse Nordentoft

“Jeg er stadig dybt forundret over, at du ramte så meget “plet” i første omgang med de forskellige design-forslag du sendte mig. …… De var MEGET anderledes end det jeg havde forstillet mig og alligevel var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var et af de forslag det skulle være….du ramte bare fuldstændig plet ud fra nærmest ingenting!!!”

“Jeg “kastede” mig ud i den proces det er at få lavet en website, uden at ane noget somhelst om det. Og uden at være bare lidt i nærheden af at være en computer-haj…. og jeg synes det har været et fint forløb. Jeg synes jeg fik den hjælp, råd og vejledning, gennem processen fra dig som jeg havde brug for.”

“Jeg synes jeg har fået et pragtfuldt og unikt design…….jeg er vild med både sitet og visitkort!!! Jeg er i den grad glad for og tilfreds med at kunne præsentere begge dele for mulige kunder”

Her kan du se hvad jeg har lavet til Sisse Nordentoft

Besøg desuden www.sissenordentoft.dk


Hjemmeside til skydeklub

Skydeklub seo Alt

Citater fra Kongens Livjæger Korps Skydeselskabs bestyrelse

“Vi er glade for, at Lars tilbød at lave vore hjemmeside som et sponsorat. Vi er en lille skydeklub, hvor alt arbejdet udføres på frivillig basis, og derfor ville der på ingen måde have været økonomi til at få oprettet og designet en hjemmeside på ordinære økonomiske vilkår.”

“Vi vil gerne anbefale Lars til enhver, der skal have lavet en flot og velfungerende hjemmeside.”

Her kan du se hvad jeg har lavet for Kongens Livjæger Korps Skydeselskab

Besøg desuden www.klks.dk


Hjemmeside til bevægelsespædagog

Citater fra Bevægelsespædagog Fie Illum

Om websitet: “Jeg er super glad for mit nye website. Folk har været meget begejstret for det.
Selv min mand, der er meget kritisk, har måttet overgive sig!”

Om processen: “Hele forløbet er gået hurtigt. Der var dejligt med forskellige oplæg at vælge ud fra, og samtidig har det været en fordel at du har taget stilling til hvad du syntes og hvorfor, da jeg ikke selv har haft så meget indblik i denne internet-design-verden.”

Om visitkort: “Det at kunne give et professionelt visitkort videre giver en form for troværdighed, når man har et firma, og jeg har fået meget ros for mine visitkort og også mit logo som er enkelt og farverigt – det holder!”

Her kan du se hvad jeg har lavet til Fie Illum

Besøg desuden www.boern-voksne-bevaeges.dk

Hvis du har brug for en brugervenlig hjemmeside?

Er du den næste der skal have designet en ny hjemmeside?

Du er meget velkommen til at kontakte mig sådan at vi kan tale om hvilke behov du har til din nye hjemmeside.

Kontakt venligst Lars Bregendahl Bro – Mobil : 28 78 01 99 – E-mail : freelance@interactivedesign.dk

 

Hjemmesider designet i WordPress – WordPress-hjemmeside – Unik hjemmeside i WordPress

Kunderne siger …. om samarbejdet og resultatet af samarbejdet
4.4 (87.14%) 14 votes